Beveiligingsbedrijf Texel

Rinus Security is een betrouwbare partner als het gaat om de beveiliging van evenementen en horecagelegenheden op Texel, zoals onder andere in De Koog. Ons beveiligingsbedrijf verzorgt professionele beveiliging en waakt over zowel toeristen als medewerkers van events en horecagelegenheden.

Eilandbeveiliger nodig?
Bent u op zoek naar een beveiliginsgbedrijf in de omgeving van Texell, De Koog en Den Oever? Neem vrijblijvend contact op met Rinus Security. Onze flexibele beveiligers zijn uw professionele visitekaartje en zijn beschikbaar voor zowel grote als kleine beveiligingsopdrachten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of vul online een offerteformulier in. Wij bespreken graag uw wensen en doen u altijd een passend voorstel op maat.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.