Over Rinus Security

Betrouwbare partner voor al uw beveiligingsvraagstukken

Rinus Security is een jong en groeiend bedrijf. Wat begon aan de keukentafel met inventariseren, het aangaan van de eerste samenwerkingen met opdrachtgevers, en het enthousiast zetten van de eerste stappen in de branche resulteert nu, ruim 15 jaar later, in een groeiend beveiligingsbedrijf dat niet alleen gespecialiseerd is in horecabeveiliging, maar ook in evenementen, objecten en nog veel meer.

Wij geven elke opdrachtgever waar deze recht op heeft: Een serieus antwoord op een serieuze veiligheidsvraag. Wij kijken gezamenlijk naar de specifieke wensen en behoeften, want geen opdracht is hetzelfde. Onze offerte passen wij daarop aan; deze is eerlijk, helder en passend bij de vraag.

Onze beveiligers zijn stuk voor stuk ervaren en gedegen opgeleide vakmensen, die uitgaan van de kernwaarden van ons beveiligingsbedrijf:

  • Beroepsmatig verminderen van risico's
  • Gastvrijheid met persoonlijke service
  • Preventie en veiligheidswaarborging

Uw tevredenheid is onze garantie

Wij van Rinus Security zijn pas tevreden als u dat bent. Wanneer er onverhoopt iets niet naar tevredenheid is, doen wij er alles aan om dit op te lossen. Mede hierdoor staan wij bekend als een betrouwbaar beveiligingsbedrijf waar u op kunt bouwen.

Wilt u meer weten over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Bel ons vrijblijvend of ga naar het offerteformulier.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.