Camerasurveillance

Camerasurveillance Rinus Security BV

Onmisbaar bij het tegengaan van derving en een enorme steun bij het aansturen van beveiligingspersoneel is onze Camerasurveillance. In onze bemande viewcenter kunnen wij alles registreren, controleren, vastleggen en bewaren. We hebben onze eigen mobiele centrale post. Een wagen met uitschuifbare mast waarmee met een camera een hoogte te bereiken is van 12 meter, om zo het evenemententerrein goed te kunnen overzien. Tevens is deze mobiele (6,5 meter lange) aanhangwagen ook voorzien van een E.H.B.O post, volledig ingericht met alle noodzakelijke materialen en andere hulpmiddelen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.