Opleidingen

Opleidingen - Rinus Security BV

Wil jij een carrière met uitdagende taken en een belangrijke rol in het waarborgen van veiligheid, waarbij geen dag hetzelfde is? Overweeg dan een opleiding tot beveiliger. Rinus Security BV leidt vakmensen op tot beveiliger, horecaportier of ESO. Lees direct meer over de volgende opleidingen:

  • Cursus ESO (Event Security Officer)
  • Opleiding Horecaportier
  • Stage lopen voor Beveiliger niveau 2 (erkend leerbedrijf)

Cursus ESO (Event Security Officer)

Als Event Security Officer speel je een essentiële rol in het waarborgen van veiligheid en het creëren van een probleemloze omgeving voor zowel publieke als private evenementen en bijeenkomsten. Met een verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden is geen dag hetzelfde, en dat maakt het vakgebied zo boeiend en opwindend.

Als ESO heb je de taak om evenementen en objecten te beveiligen, waarbij je zorgt voor een veilige omgeving en het voorkomen van potentiële risico's. Je houdt toezicht op de bezoekers, controleert identiteiten en zorgt voor een soepele doorstroom van mensen. Naast het waarborgen van de veiligheid ben je ook het aanspreekpunt voor bezoekers. Jij draagt bij aan het succes van het evenement of de bescherming van het object.

Direct aanmelden bij vakopleider Rinus Security BV
Ben je op zoek naar een carrière waarin je een belangrijke rol speelt in het waarborgen van veiligheid, waar elke dag anders is en waar je de mogelijkheid hebt om te groeien en te leren? Zet dan nu de eerste stap en volg de opleiding tot ESO bij Rinus Security BV. Meld je hier aan.

Opleiding Horecaportier

Voor een dynamische rol binnen de bruisende horeca-industrie kies je voor een job als horecaportier. Jij bent dé poortwachter van de meest levendige en populaire uitgaansgelegenheden. Aas horecaportier zorg je voor het waarborgen van een veilige en gastvrije omgeving en bent tegelijkertijd het eerste aanspreekpunt voor bezoekers.

De opleiding tot horecaportier volg je bij erkend opleider Rinus Security BV. Als horecaportier valt er altijd iets te beleven, van levendige concerten en festivals tot sfeervolle bars en clubs. Meld je hier direct aan voor deze opleiding bij vakopleider Rinus Security BV.

Stage lopen Beveiliger niveau 2 (erkend leerbedrijf)

Een opleiding tot beveiliger opent de deuren naar een boeiende en veelzijdige loopbaan. Je leert hier alles over risicoanalyse, beveiligingsmaatregelen, observatietechnieken en crisismanagement. Of je nu de veiligheid wilt bewaken in winkelcentra, bedrijven, luchthavens of bij evenementen; met een opleiding tot beveiliger leg je de basis voor een veelbelovende toekomst.

Rinus Security BV is SBB-erkend stagebegeleider en biedt jou een waardevolle plek voor het opdoen van de benodigde praktijkervaring als beveiliger in opleiding. Enkele praktische vaardigheden die je leert tijdens je stage bij Rinus Security zijn:

- Effectief communiceren
- Situaties inschatten
- Conflicten beheersen
- Snel beslissingen nemen

Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol binnen het vakgebied van beveiliging, maar ook in andere aspecten van het leven.

Aanmelden voor stage bij beveiligingsbedrijf Rinus Security BV
Volg jij de opleiding tot Beveiliger niveau 2 en ben je op zoek naar een erkend stageleerbedrijf? Meld je dan nu aan via onderstaande button en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in het beveiligingsteam van Rinus Security BV!

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.