Onze diensten

Professionele beveiligingsdiensten

Hieronder vindt u een overzicht van de beveiligingsdiensten die wij aanbieden. Hebt u een andere veiligheidsopdracht en bent u op zoek naar een ervaren en professionele beveiligingsbedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij spreken uw wensen graag met u door.

Brandwacht - Rinus Security BV

Brandwacht

Rinus Security levert brandwachten voor objecten, ziekenhuizen, verenigingen, evenementen, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties etc. Onze... lees verder »

Camerasurveillance - Rinus Security BV

Camerasurveillance

Onmisbaar bij het tegengaan van derving en een enorme steun bij het aansturen van beveiligingspersoneel is onze Camerasurveillance. In onze bemande... lees verder »

Evenementenbeveiliging - Rinus Security BV

Evenementenbeveiliging

Ieder evenement is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom stemmen wij onze beveiligingsdiensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Wij... lees verder »

Horecabeveiliging - Rinus Security BV

Horecabeveiliging

Als horecaondernemer streeft u een goede sfeer en een warme uitstraling na binnen uw horecagelegenheid. Vervelend en agressief gedrag horen daar niet... lees verder »

Mobiele Surveillance - Rinus Security BV

Mobiele Surveillance

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra, benzinestations en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Onze mobiele surveillance... lees verder »

Objectbeveiliging - Rinus Security BV

Objectbeveiliging

Criminelen worden steeds brutaler. Zelfs op klaarlichte dag kan uw bedrijf slachtoffer worden van een inbraak. Rinus Security zorgt ervoor dat uw... lees verder »

Verhuur - Rinus Security BV

Verhuur

Heeft u een evenement waarbij u geen gebruik maakt van de beveiligingsdiensten maar zou u wel portofoons willen gebruiken? Dat kan! Wij verhuren... lees verder »

Verkeersregelaars - Rinus Security BV

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars van Rinus Security worden ingezet bij evenementen, wegwerkzaamheden of bij calamiteiten die de doorstroom van verkeer... lees verder »

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.