Objectbeveiliging

Objectbeveiliging Rinus Security BV

Criminelen worden steeds brutaler. Zelfs op klaarlichte dag kan uw bedrijf slachtoffer worden van een inbraak. Rinus Security zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten en alarmopvolging. Maar ook collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen. In samenwerking met u ontwikkelen we een plan voor een optimaal veiligheids- en beveiligingsbeleid. Dit resulteert in een pakket maatregelen dat insluiping en inbraak in uw bedrijf voorkomt.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.