Beveiligingsbedrijf Julianadorp

Bent u de organisator van een evenement in Julianadorp en wilt u geen risico nemen wat betreft de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers?

Of hebt u een uitgaansgelegenheid zoals een café of kroeg en bent u op zoek naar een betrouwbare horecaportier met een professionele uitstraling? Bel dan ons.

Rinus Security is een ervaren beveiliger in Julianadorp en omgeving

Wij van Rinus Security hebben ruime ervaring in de beveiligingsbranche en weten hoe het reilt en zeilt. Wij zijn de visitekaartje van uw evenement of gelegenheid, maar zijn tevens doortastend als het nodig is.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave of bel voor een kennismakingsgesprek. Wij lopen uw wensen met u door waarna wij een beveiligingsplan op maat zullen opstellen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van quads met beveiliger, perfect in geval van een strandevenement, en voor de verhuur van AED's, portofoons en oortjes.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.