Beveiligingsbedrijf IJmuiden

Onze ervaren beveiligers in IJmuiden, Noord-Holland leveren diensten met of zonder quads. Voor een strandevenement bijvoorbeeld kan het wenselijk zijn om als beveiliger op veilige en snelle wijze grotere afstanden te kunnen afleggen. Onze beveiligers staan met elkaar en de organisatie in contact via oortjes en portofoons. Wilt u meer weten over onze beveiligingsdiensten voor evenementen zoals beachevents in IJmuiden en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Rinus Security.

Beveiligingsbedrijf IJmuiden en omgeving

Wij zijn de ervaren en professionele beveiliger die u ontzorgt op het gebied van veiligheid, zodat iedereen ongestoord kan genieten en werkzaamheden kan uitvoeren in een relaxte sfeer. Bel ons of vraag om een offerte via onderstaande button.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.