Beveiligingsbedrijf Hoorn

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren beveiliger voor uw veiligheidsopdracht in Hoorn? Bel Rinus Security.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de beveiligingsbranche weten wij als geen ander hoe het reilt en zeilt in de beveiliging. Toch is elke klus anders. Wij maken graag samen met u een plan dat past bij uw beveiligingsopdracht. Bel vrijblijvend Rinus Security of vraag via onderstaande button een offerte aan.

Beveiliger Hoorn en omgeving nodig? Bel Rinus Security Noord-Holland

Het beroepsmatig verminderen van risico's en preventief de veiligheid waarbogen zijn slechts enkele van onze kernwaarden en specialiteiten. Wilt u onze persoonlijke dienstverlening zelf ervaren, neem dan vrijblijvend contact op voor een informatief gesprek, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.