Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef

Bij het organiseren van een evenement zoals een kermis speelt het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers een grote rol. Rinus Security is een professioneel beveiligingsbedrijf dat vele jaren ervaring heeft in het beveiligen van tal van evenementen en horecagelegenheden.

Beveiliging Hippolytushoef nodig? Bel Rinus Security

Bent u organisator van een event in `Hippo`? Bel Rinus Security voor ene vrijblijvende offerte op maat. Onze beveiligers werken met een professionele en nette uitstraling, en zijn doortastend wanneer dat moet. Wij beschikken over de benodigde diploma's, en daarnaast over mensenkennis, wat onmisbaar is bij het inschatten van potentieel risico op incidenten bij feesten en evenementen zoals kermis, braderie of festival.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.