Beveiligingsbedrijf Alkmaar

Beveiligingsbedrijf Rinus Security BV biedt een ervaren beveiliger voor elke veiligheidsopdracht. Zo kunt u kiezen voor de uitgebreide bescherming voor uw eigendommen en bezittingen, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en methoden om uw objecten veilig te houden.

In omgeving Alkmaar, Zuid-Holland, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van een professional op het gebied van:

  • Objectbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Tevens mobiele surveillance en verhuur van portofoons en AED

Professioneel beveiligingsteam in Alkmaar en omgeving

Onze evenementenbeveiligers vormen een team van professionals die een uitstekende service bieden bij elk evenement. Zij zijn zeer bekwaam in het beoordelen van potentiële risico's en weten hoe ze deze risico's effectief kunnen beheersen, daarnaast zijn ze vriendelijk en professioneel in omgang met zowel gasten als organisatoren, waardoor ze een geweldige indruk maken op iedereen met wie ze in contact komen.

Nieuwe website online - Rinus Security BV

Nieuwe website online

21 april 2023 - Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen nu werken aan onze vindbaarheid in Google. Al onze mailadressen worden gewijzigd van .nl naar .com. Met dank aan Hoogma... lees verder »

Werken als gastheer/beveiliger/portier - Rinus Security BV

Werken als gastheer/beveiliger/portier

18 april 2023 - Rinus Security heeft regelmatig vacatures voor gastheer/beveiliger/portier. We bieden je een super leuke werkplek bij de gezelligste cafés en dancings van Noord-Holland en Texel. Houd onze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.